fasade
fasade
fasade
fasade
inne
inne
logo
logo

I Norge

7-Eleven Norge er en del av Reitangruppen AS, som er en av Skandinavias ledende aktører innenfor dagligvare– og servicehandel. 7-Eleven har vært etablert i Norge siden den 13. september 1986, da den første butikken så dagens lys i Stolmakergaten på Grunerløkka i Oslo. I dag har 7-Eleven 66 butikker i bybildet. Størstedelen av butikkene ligger i Østlandsområdet med ytterpunktene Drammen, Fredrikstad og Lillehammer. Resten er fordelt i byer over hele landet slik som Bergen, Stavanger/Sandnes, Trondheim, Kristiansand, Ålesund, Tromsø, og Bodø.

I 2008 inngikk 7-Eleven et samarbeid med Shell i Skandinavia med det resultatet at 88 tidligere YX-stasjoner i Norge ble konvertert til Shell/7-Eleven. To verdensledende merkevarer innen drivstoff og storkiosk/butikk, nå under samme tak, tilbyr kundene det mest moderne konseptet og det beste tilbudet langs vei.

YX 7-Eleven
Reitangruppen tar nå tilbake sine egne stasjoner når samarbeidsavtalene med ST1 (Shell) utgår. Fra 2019 inngår 7-Eleven samarbeid med YX på drivstoff og blir til YX 7-Eleven. Det blir et samarbeid der YX har ansvar for drivstoff og 7-Eleven på butikkdrift.