Vi skal servere skikkelig god kaffe. Til alle. Overalt. Alltid. Derfor har vi laget en app der du kan gi tilbakemelding på hver eneste kopp Caffè Rosso vi serverer. I belønning får du gratis kaffe. Alle anmeldelser blir publisert fortløpende, enten de er gode eller dårlige. Slik vil vi tvinge oss selv til å holde den samme høye kvaliteten over alt. Hele tiden. Velkommen som kaffekontrollør.

Her ser du fortløpende hva det norske folk mener om kaffen vår.
Anmeldelsene gis på en skala fra 1-5.

Toppliste

Caffè Rosso - vår fantastiske kaffe
Blandingen vi bruker til Caffè Rosso er en søt og fyldig kaffe. Den unikt ristede kaffen består av nøye utvalgte bønner fra Latin-Amerika og Øst-Afrika, som bringer frem rene og karakteristiske smaker fra noen av de beste kaffebønnene fra disse regionene. Kaffen vår er UTZ-sertifisert.

Kaffeblandingen består av 100% arabicabønner. Kun kvalitetsklassifisert kaffe fra noen av de beste plantasjene i Latin-Amerika og Øst-Afrika er brukt, og er komponert av et team med kaffeeksperter. Blandingen er mørkt ristet og gir en kraftig, men velbalansert kaffe med mild syrlighet med noter av nøtter og sjokolade. Den perfekte brente blandingen er spesielt utviklet av Chaqwa for å treffe norske smakspreferanser.

Caffè Rosso er UTZ-sertifisert kaffe, noe som bidrar til at hvert ledd i kaffehandelen blir lønnsom og bærekraftig. Kaffegårdene har innført bedre arbeidsmetoder med respekt for mennesker og miljøet.

Last ned appen